Wij appreciëren het enorm als u deze afspraken probeert na te leven. Zo kunnen wij u een optimale zorg bieden.
Binnen onze groepspraktijk willen we samen met u werken aan uw gezondheid, in een sfeer van wederzijds vertrouwen en respect. We streven steeds naar een oplossing op maat. Om dit te bereiken werken we nauw samen zowel de artsen onderling als met andere zorgverleners (kinesist, diëtiste, psychotherapeut, thuisverpleging, …). Daarnaast overleggen we regelmatig met specialisten en verwijzen we u zo nodig naar hen door.
Op de praktijk zijn de omstandigheden voor onderzoek en behandeling ideaal. Daarom vragen we om, indien mogelijk, op consultatie te komen. Wanneer u echt niet in staat bent om naar de praktijk te komen omdat u zich moeilijk kan verplaatsen (hoogbejaard, ernstig ziek, ….), kan u telefonisch een huisbezoek aanvragen (graag voor 10 u). Voor de organisatie van de huisbezoeken werken wij met een beurtrolsysteem. Wij kunnen u niet steeds garanderen dat uw huisarts naar keuze kan langskomen voor huisbezoeken die op de dag zelf worden aangevraagd. Veelal kan de arts niet exact voorspellen op welk tijdstip hij/zij zal langskomen. Dit hangt immers af van de dringendheid en de haalbaarheid.
Het beheer van al uw medische gegevens door één huisartsenpraktijk draagt bij tot een betere kwaliteit van de zorg. Sluit daarom een GMD af bij uw huisarts. Patiënten met een GMD krijgen vermindering van het remgeld op de consultatie, volledige terugbetaling van het supplement voor de avondraadpleging en verhoogde terugbetaling bij verwijzing door de huisarts naar bepaalde specialisten. Deze voordelen gelden bij alle artsen van de praktijk. Een GMD afsluiten is kosteloos. Met uw toestemming zal het secretariaat uw identiteitskaart inlezen en via een beveiligd digitaal platform van de overheid (‘e-Health’) uw GMD bij het ziekenfonds in orde brengen. Voor kinderen kan ook de ISI+ kaart gebruikt worden. U hebt recht op inzage in uw dossier en u kan, wanneer u dit beslist heeft, vragen om het door te geven aan een andere huisarts.
1733
112
02 268 62 00
070 245 245
1813
02 477 60 60
078 15 10 20
078 15 14 13
03 239 60 60
De overheid steunt het vroegtijdig opsporen van borstkanker, dikkedarmkanker en baarmoederhalskanker. Deze tumoren kunnen vroegtijdig opgespoord worden door niet-invasieve onderzoeken. U kunt zelf al een kijkje nemen of u in de leeftijdsgroep voor screening zit en wat het onderzoek precies inhoudt. Indien u vragen heeft of twijfels, nodigen wij u graag uit op consultatie om dit te bespreken.
Voor het opvragen van uw vaccinnatiestatus of die van uw kinderen.
Lotgenotencontact bij partnerverlies
Op onderstaande link kunt u correcte informatie vinden betreffende verschillende ziektes en aandoeningen. Indien u over deze informatie nog vragen heeft, kunt u deze altijd stellen op consultatie.
Op onderstaande webpagina’s kunt u correcte informatie vinden betreffende verschillende ziektes en aandoeningen. Indien u over deze informatie nog vragen heeft, kunt u deze altijd stellen op consultatie. Gaat u binnenkort op vakantie en wilt u nagaan welke vaccinaties u nodig heeft en welke voorzorgen u moet nemen, bekijk dan alvast volgende website en maak een afspraak zodat wij deze informatie met u kunnen overlopen.
Overloop uw reisapotheek met uw arts en ga na welke medicatie voor u noodzakelijk is op vakantie.
Bij intensief sporten of bij inschrijven in een sportclub wordt af en toe gevraagd een medisch attest te laten invullen door uw huisarts. Indien u langskomt, vragen wij u om vooraf op www.sportkeuring.be de vragenlijst in te vullen en deze afgedrukt mee te brengen.
Zo kunnen wij gericht dit medisch onderzoek uitvoeren en ondertekenen wij uw formulier indien geen problemen.